Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
Veckans hållbara smakupplevelser 
Vecka 20
Med reservation för ändringar!

Måndag

Scandinavian Taste:
Isterband med senapstuvad potatis & inlagda rödbetor
World Cooking:
Gulash med syrad grädde & ris
Garden Market:
Chili sin carne med grönsaksris & gräddfil

Tisdag
Scandinavian Taste:
Kyckling med baconsky, helbakad blomkål & råstekt potatis
World Cooking:
Currybakad fisk med cashewgrönsaker och jasminris
Garden Market:
Vegetarisk lasagne med kålsallad

Onsdag

Scandinavian Taste:
Långbakad fläskkarré med dragonvelouté , sparris,& spetskål samt rostad potatis
World Cooking:
Fisk & skaldjursgryta med aioli & krutonger
Garden Market
Ratatouillbakad aubergine med med linsbulgur

Torsdag
Scandinavian Taste:
Örtpankobakad kycklingbröst med primörsallad potatis & västerbottencréme
World Cooking:
Grekiska köttfärsjärpar med olivpotatis & tzatziki
Garden Market:
Zucchini & fetaostplättar med örtkeso & bulgur
 

Fredag
Scandinavian Taste:
Stekt fisk med kall romsås, sparrissallad och färskpotatis
World Cooking:
Biff Rydberg på flankstek med äggula & senapscréme
Garden Market:
Sparrisrisotto med ramslöksmarinerad fänkål och rostade solrosfrön