Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
😀😉
Veckans hållbara smakupplevelser
v. 2
Måndag
Skandinavian taste:
Örtbakad kyckling med svampsås & bakade rotsaker
World Cooking:
Indisk fiskcurry med basmatiris & mangosallad
Garden Market:
Grönkålspaj med örtkeso
Tisdag
Skandinavian taste:
Bakad fisk med ägg, anjovis & purjolök
World Cooking:
Kryddig nötfärsrulle i het tomatsås & coucous
Garden Market:
Nudelwook med grönsaker & omellete
Onsdag
Skandinavian Taste:
Stekt fisk med rödbetor, kapris & en dragoncréme
World Cooking:
Boeuf Bourguignon på högrev med potatispuré
Garden Market:
Quorn stroganoff med gräddfil & grönsaksris
Torsdag
Skandinavian Taste:
Fläskkarré med äpple, spetskål, rostad potatis & örtveloute´
World Cooking:
Kycklingfilé med cashewnötter, cocosmjölk, gurksallad & jasminris
Garden Market:
Rotfruktsbiffar med örtkeso & bakad tomat
Fredag
Skandinavian Taste:
Köttbullar med gräddås potatispuré & rårörda lingon
World Cooking:
Stekt fisk ”Meuniere” med gräslökshollandaise och pepparrotsmarinerade sockerärtor/tomat
Garden Market:
Svamprisotto med parmesan & bakade tomater & basilika