top of page
Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
Veckans hållbara smakupplevelser 
Vecka 49
Med reservation för ändringar!

Måndag.

Scandinavian Taste:

Kycklingbröst med broccoli, citron & dragonsås samt rostad potatis
World Cooking:

Nötchili med rostad paprika & créme fraiche & couscous

Garden Market:

Svamprisotto med grönkålschips & bakad tomat

 

Tisdag

Scandinavian taste:

Tomat & fetaost gratinerad Nötkorv med potatismos

World Cooking:

Ångad fisk i krämig saffranssås med basilika & kokt potatis

Garden Market:

Bön & fetaostbiffar med tzatziki & rostad potatis

 

Onsdag

Scandinavian Taste:

Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås & brysselkål

World Cooking:

Kycklingfärsbiffar ”Asian style” med nudelwok & sojamajonnäs
Garden market
Vegansk nasi goreng med sojabönor
 

 

Torsdag

Scandinavian Taste:

Pankopanerad fisk med dansk remoulade & currypickles

                    World Cooking:

Chipotlebakad nötbringa med cole slaw & sötpotatispommes

                   Garden Market:

Grönsakslasagne med tomatsallad

 

 

Fredag

Scandinavian Taste:

Fläsknoisette med bearnasisesås & klyftpotatis

                    World Cooking:

Yakiniku på entrecote med jasminris

                    Garden Market:

                Bönquesadilla med gräddfil & tomatsalsa

bottom of page