Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
😀😉
Veckans hållbara smakupplevelser 
v. 43

Måndag.

Scandinavian Taste:

Rimmad oxbringa med buljongbräserade rotsaker & pepparotscréme

World Cooking:

”Tom ka gai” med jasminris

Garden Market:

Tortellini med skogssvamp & pestobakade minitomater

 

Tisdag

Scandinavian taste:
Raggmunk med stekt fläsk & rårörda lingon

World Cooking:

 Currybakad fisk med champinjon & linsdal, chutneyyoghurt samt basmatiris

Garden Market:

Vegetariska savoykåldolmar med äpple & lingon

 

Onsdag

Scandinavian Taste:

Laxpudding med brynt smör & gröna ärtor

World Cooking:

Pulled pork med hembakat pitabröd, rostad majs & chipotlecreme

Garden Market:

Aubergine & tomatgratäng med en lins & potatissallad

 

Torsdag

Scandinavian Taste:

Kalvfärsjärpar med råstekt broccoli  gräddsås , lingon & potatispuré
World Cooking:
Harissastekt fisk med moghrabiah sallad  & Mhmara(Tunisisk paprikaröra)
Garden Market:
Morot & halloumibiffar med tzatziki & klyftpotatis

 

Fredag

Scandinavian Taste:

Pocherad lax med en brynt smörhollandaise , picklad fänkål & dillpotatis

World Cooking:

Schnitzel ”cordon bleu” (fylld med skicka & lagrad ost) råstekt potatis & rödlöksfärskost

Garden Market:

Vegetarisk lasagne med grönkålsallad

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR