Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
😀😉
Veckans hållbara smakupplevelser 
v. 2

Måndag

Skandinavian taste:

Örtbakad kyckling med svampsås & bakade rotsaker

World Cooking:

Indisk  fiskcurry med basmatiris & mangosallad

Garden Market:

Grönkålspaj med örtkeso

 

Tisdag

Skandinavian taste:

Bakad fisk med ägg, anjovis & purjolök

World Cooking:

Kryddig nötfärsrulle i het tomatsås & coucous

Garden Market:

Nudelwook med grönsaker & omellete

 

Onsdag

Skandinavian Taste:

Stekt fisk med rödbetor, kapris & en dragoncréme

World Cooking:

Boeuf Bourguignon på högrev med potatispuré

 

Garden Market:

Quorn stroganoff med gräddfil & grönsaksris

 

Torsdag

Skandinavian Taste:

Fläskkarré med äpple, spetskål, rostad potatis & örtveloute´

World Cooking:

Kycklingfilé med cashewnötter, cocosmjölk, gurksallad & jasminris

Garden Market:

Rotfruktsbiffar med örtkeso & bakad tomat

 

Fredag

Skandinavian Taste:

Köttbullar med gräddås potatispuré & rårörda lingon

World Cooking:

Stekt fisk ”Meuniere” med gräslökshollandaise och pepparrotsmarinerade sockerärtor/tomat

Garden Market:

Svamprisotto med parmesan & bakade tomater & basilika