

Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
Veckans hållbara smakupplevelser
Vecka 49
Med reservation för ändringar!
Måndag.
Scandinavian Taste:
Kycklingbröst med broccoli, citron & dragonsås samt rostad potatis
World Cooking:
Nötchili med rostad paprika & créme fraiche & couscous
Garden Market:
Svamprisotto med grönkålschips & bakad tomat
Tisdag
Scandinavian taste:
Tomat & fetaost gratinerad Nötkorv med potatismos
World Cooking:
Ångad fisk i krämig saffranssås med basilika & kokt potatis
Garden Market:
Bön & fetaostbiffar med tzatziki & rostad potatis
Onsdag
Scandinavian Taste:
Plommonspäckad fläskkarré med gräddsås & brysselkål
World Cooking:
Kycklingfärsbiffar ”Asian style” med nudelwok & sojamajonnäs
Garden market
Vegansk nasi goreng med sojabönor
Torsdag
Scandinavian Taste:
Pankopanerad fisk med dansk remoulade & currypickles
World Cooking:
Chipotlebakad nötbringa med cole slaw & sötpotatispommes
Garden Market:
Grönsakslasagne med tomatsallad
Fredag
Scandinavian Taste:
Fläsknoisette med bearnasisesås & klyftpotatis
World Cooking:
Yakiniku på entrecote med jasminris
Garden Market:
Bönquesadilla med gräddfil & tomatsalsa