Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
Veckans hållbara smakupplevelser 
Vecka 40
Med reservation för ändringar!

Måndag.

 Scandinavian taste:
Köttkorv med rotmos & senap

World Cooking:

Fiskgryta med fänkål &  saffran

Garden Market:

Bön & sojafärs chili med grönsaksris

 

Tisdag

Scandinavian Taste:

Kalvfrikassé med kokt potatis & bakade morötter

World Cooking:

Pestobakad kotlettrad med gremolatapotatis, oreganocréme & semitorkad tomat

Garden Market:

Vegetarisk lasagne

 

Onsdag

Scandinavian Taste:

Stekt fisk med dansk remouladesås, potatispuré & rostad lök

World Cooking:

Pad kra pao (wokat nötkött med basilika)  med jasminris

                                                             Garden Market:

Tomat & linsbakad aubergine med aprikoser & bulgur

 

Torsdag

Scandinavian Taste:

Örtbräserad fläskkarré med äppelcidersås, spetskål & dragonrostade rotsaker

World Cooking:

Tandorikycklinggryta med raita, mangochutney & naanbröd

                                                              Garden Market:

Grönärtbiffar med fetaostcréme

 

Fredag

Scandinavian Taste:

Kalvfärsjärpar i gräddsås med rostad broccoli & rårörda lingon

World Cooking:

Skaldjurslasagne med pestomarinerad fänkål

Garden Market:

Risotto med skogsvamp & parmesan