Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
😀😉
Veckans hållbara smakupplevelser 
v. 24
Med reservation för ändringar!

Scandinavian taste:

Citronbakad majskyckling medramlöksmajonnäs &  primörpotatissallad

World Cooking:

Merguez med ajvarcréme & gnocchisallad

Garden Market:

Tofu masaman med jasminris

 

Tisdag

Scandinavian taste:

Långbakad högrev med rödvin, bacon & smålök

World Cooking:

Fisk & räkor I kryddig saffransås med fänkål & tagliatelle
Garden Market:
Tortelloni med pesto, sojabönor & soltorkade tomater

 

Onsdag

Scandinavian Taste:

Pankopanerad stillahasvsflundra med rödlöksfärskost, potatispuré & syrad fänkål

World Cooking:

Fläsksida ”bbq” Jalapenocréme, sötpotatis & svartbönsallad

Garden Market:

”Vegan Wednesday”

Ratatouilleöverbakad aubergine med lins & dinkelsallad

 

Torsdag

Scandinavian Taste:

Kalvstek med en dragonvelouté, gröna bönor och rostad potatis

World Cooking:
Thailändsk kycklingcurry med thaibasilika, jasminris och cashewgrönsaker

Garden Market:

Rostad blomkål med tryffelmajonnäs, spetskål/valnötsallad och rostad quinoa

 

Fredag

Scandinavian Taste:

Pluma med chili bearnaise & rostade rotsaker

World Cooking:

Lax & primörfritata med dillcréme

Garden Market:

Libapizza med kronärtskocka & oliver