top of page
Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
Veckans hållbara smakupplevelser 
Vecka 17
Med reservation för ändringar!

Lunchmeny vecka: 17

Måndag

Scandinavian Taste:

Gravad lax med dillstuvad potatis och citron

World Cooking:

Chiligryta på högrev med picklad lök och svartabönor samt gräddfil

Garden Market:

Spenat- och ricottatortellini med svampsås, rostad zucchini och oliver

 

Tisdag

Scandinavian Taste:

Pannbiff med lökssky, saltgurka och potatispuré
World Cooking:

Fläsksida ”Porchetta” med ruccolapesto och bakade rotfrukter
Garden Market:

Kikärtsbiffar med rödbetor, fetaostcreme

 

Onsdag

Scandinavian Taste:

Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon

World Cooking:

Salviastekt kyckling med risotto och tomatsky
Garden Market
Lasagne med parmesancrème och bakade tomater

 

Torsdag

Scandinavian Taste:
Kryddstekt fläskytterfilé med västerbottenspuré och svampsky

World Cooking:

Mörbakad BBQ-bringa med cheddarcrème, rostadmajssalsa och sötpotatispommes

Garden Market:
Gruyèrepaj med bakade päron och grönkål

 

Fredag

Scandinavian Taste:

Tender strip med potatisgratäng, gremolata och rödvinssky

World Cooking:

Gryta med tzai, cashewnötter och groddar samt jasminris

Garden Market

Bakad rotselleri med äppelcoleslaw, svamp och -linsragu

 

MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR

bottom of page