Klicka här för att följa aktuella nyheter på Nacka Spis
Veckans hållbara smakupplevelser
Vecka 17
Med reservation för ändringar!
Lunchmeny vecka: 17
Måndag
Scandinavian Taste:
Gravad lax med dillstuvad potatis och citron
World Cooking:
Chiligryta på högrev med picklad lök och svartabönor samt gräddfil
Garden Market:
Spenat- och ricottatortellini med svampsås, rostad zucchini och oliver
Tisdag
Scandinavian Taste:
Pannbiff med lökssky, saltgurka och potatispuré
World Cooking:
Fläsksida ”Porchetta” med ruccolapesto och bakade rotfrukter
Garden Market:
Kikärtsbiffar med rödbetor, fetaostcreme
Onsdag
Scandinavian Taste:
Raggmunkar med stekfläsk och rårörda lingon
World Cooking:
Salviastekt kyckling med risotto och tomatsky
Garden Market
Lasagne med parmesancrème och bakade tomater
Torsdag
Scandinavian Taste:
Kryddstekt fläskytterfilé med västerbottenspuré och svampsky
World Cooking:
Mörbakad BBQ-bringa med cheddarcrème, rostadmajssalsa och sötpotatispommes
Garden Market:
Gruyèrepaj med bakade päron och grönkål
Fredag
Scandinavian Taste:
Tender strip med potatisgratäng, gremolata och rödvinssky
World Cooking:
Gryta med tzai, cashewnötter och groddar samt jasminris
Garden Market
Bakad rotselleri med äppelcoleslaw, svamp och -linsragu
MED RESERVATION FÖR ÄNDRINGAR